Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vegetariskfestival.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Løgismose Netto Food Truck - Vegetarisk Festival
lgismose
teaser_plantefars

Smagsprøve af Løgismose økologiske plantefars med kikærter og rød peberfrugt hos Løgismose Netto Food Truck

Beskrivelse

Hos Løgismose vil vi gerne være med til at højne kvaliteten på de danske middagsborde. Hos Løgismose er smagen vores kompas, og et helt afgørende kriterie for, at Løgismose kan stå inde for et produkt er, at det smager godt. Det gode håndværk er hele fundamentet.
Til Vegetarisk Festival 2018 ønsker vi at tilbyde gæsterne en smagsprøve af Løgismose økologiske plantefars med kikærter og rød peberfrugt, som produceres ved Broby på Fyn.
Den ferske fars er rørt af økologiske grønsager og smagt til med hvidløg og spidskommen, hvilket giver en god fast fars, som er velkrydret og klar til stegning. Løgismose Plantefars er udviklet af Løgismoses egne kokke, med fokus på vores værdigrundlag Smag, Holdning og Håndværk. Løgismose Plantefars er klar til tilberedning og både velegnet til veganere og vegetarer, men også til de gæster, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme. Løgismose plantefars er 100% plantebaseret og rørt på grøntsager, urter og krydderier. Og så er den tilmed økologisk, glutenfri, laktosefri og helt uden tilsætningsstoffer.
Smagsprøverne anrettes på bæredygtigt engangsservice med et enkelt og delikat udtryk – med den økologiske plantefars i fokus.

Økologi: Ja
Medlems rabat: Nej

Vil du vide mere?

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.