ianimal

3D visualisering med Dyrenes Alliance

Se verden gennem et landbrugsdyrs øjne

Beskrivelse

Virtual Reality er et banebrydende nyt koncept i arbejdet for dyrs rettigheder. VR-filmen iAnimal er et virtuelt projekt, der skaber en 360 graders fordybende oplevelse, hvor seeren transporteres indenfor bag murene i moderne dyrefabrikker og slagterier.

De dyr, vi spiser, lider fra den dag de bliver født, indtil de havner på vores tallerkner. iAnimal gør det muligt for seeren at få adgang til den daglige mishandling, der holdes skjult for offentligheden af landbrugsindustrien.

Projektet omfatter nye optagelser filmet de sidste to år under undersøgelser af dyrefabrikker og slagterier og giver mulighed for at se verden fra en gris eller kyllings perspektiv.

Om

Dyrenes Alliance er en forening for og af unge dyrevenner stiftet i 2008. De er imod udnyttelse af dyr og ønsker derfor, at dyr skal tildeles basale rettigheder.

Gennem oplysning, uddannelse og kreative events påvirker de danskerne til i stadig større grad at anerkende tanken om dyrs rettigheder. Vores arbejde omfatter bl.a. visning af filmen nævnt ovenfor, uddeling af foldere med info om vegetarisme, og de har for nylig startet kampagnen VeganerUdfordringen.

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.