Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vegetariskfestival.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Koncert med Sys Bjerre - Vegetarisk Festival

Den farverige og folkekære singer-songwriter Sys Bjerre, har efterhånden afsøgt mange af musikkens afkroge, lige fra Toppen af Poppen på TV2 til selvironisk humor. Senest har hun kastet sig over salmerne.

Med ønsket om at bidrage til den unikke sangs-skat vi har her i Danmark, har hun givet et bud på 12 nye fællessange under navnet ”12 Salmer Til Det Moderne Menneske”. Det har hun gjort, fordi hun mener at musik, og særligt sang, er en af de nemmeste genveje, til en følelse af enhed imellem mennesker, noget det moderne menneske, efter hendes mening, har mere brug for nu, end nogensinde.

Sys afholder i 2018 en ”salmetour” med koncerter over hele landet, og vi er meget beærede over, at hun og hendes band har tilbudt også at spille på Vegetarisk Festival.

”Mange kirker står tomme, og man kan fristes til at tænke, at det moderne menneske ikke har brug for at tro på noget andet end sig selv. Udadtil er de fleste af os også mere selvsikre, selvkørende og selvcentrerede end nogensinde før, men der er en del tegn på, at vi mangler noget i vores liv alligevel. Stress, angst, sygdom og ensomhed præger hverdagen for virkelig mange, og jeg tror vi har en idé om, at  “sådan er det bare, at være menneske”. Jeg fik pludselig den tanke, at det simpelthen ikke kunne være rigtigt, så da jeg fik et sangskrivningslegat af DPA sidste forår, satte jeg mig for først og fremmest at forsøge at finde, og derefter videreformidle, et alternativt syn på tilværelsen, via musik og lyrik. Jeg ville skrive nogle salmer til “det moderne menneske”, siger Sys Bjerre.

Sys vil med sin klare stemme, sine fine melodier og vedkommende tekster give publikum en fortryllende aften.

Denne begivenhed kræver en billet til enten Vegetarisk Festival eller Copenhagen Yoga Festival.

Recent Posts
Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.