Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vegetariskfestival.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
RawChallenge med RawesomeVibes og Helbreddigselv.nu (DK) - Vegetarisk Festival

Lærke Sjøsten fra RawesomeVibes og Kamilla Kristoffersen fra Helbreddigselv.nu står sammen om endnu en omgang RawChallenge, hvor de inviterer alle til i 14 dage udelukkende at spise raw food, dvs. frisk, uforarbejdet frugt og grønt, og dermed få boostet helbredet.

RawesomeVibes er et online univers, der med humor, challenges og en masse rå passion ønsker at inspirere og motivere hen imod en sundere og mere empatisk livsstil med fokus på personlig udvikling og et positivt mindset, samt sprede budskabet omkring fordelene ved en raw-vegan livsstil. Helbreddigselv.nu har til formål at udbrede viden om naturlig helbredelse af fysiske sygdomme, ubalancer og skavanker gennem regenerativ detox, dvs. med en kost bestående af frugt, grønt og urter.

RawChallenge henvender sig til dig, der ønsker en sundere og grønnere hverdag med nye positive vaner, så du kan stræbe efter at komme ukonstruktive tankemønstrer, der forhindrer dig i at opnå dine mål, til livs. Den første RawChallenge blev afholdt i juni og var en kæmpe succes med intet mindre end 1050 fantastiske deltagere, der sammen kæmpede side om side i den dertilhørende facebook-gruppe, som udgør et enormt støttende, hjertevarmt og motiverende fællesskab. Her får du en masse brugbar ekspertviden, vejledning, sparring samt forslag til kostplan og budget, så du kan komme godt igang!

Lyder det interessant – så kom og hør nærmere om RawChallenge, Lærkes og Kamillas egen proces mod et mere balanceret liv, samt hvad initiativet indtil videre har bragt af positive forandringer for deltagerene på deres rejse mod en sundere og grønnere hverdag. Måske RawChallenge også kan hjælpe dig tættere på dine mål og drømme!

Du kan tilmelde dig den næste RawChallenge her, som ligger fra 10-23 september; http://rawesomevibes.life/

Du kan ligeledes følge med på de sociale medier;

RawesomeVibes;
YouTube –
www.youtube.com/channel/UCY24C1nv-WbGgFRDiI3b55g
Facebook –
https://www.facebook.com/rawesomevibes.life/

Helbreddigselv.nu;
Hjemmeside – https://helbreddigselv.nu/
Facebook –
https://www.facebook.com/helbreddigselvnu/

Dette indslag kræver billet. Du kan købe din billet her.

Recent Posts
Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.