tobias-scmidt-hansen

Plantebaseret kost og sundhed: Hvad sker der med kroppen, når man går plantebaseret?

Tobias Schmidt Hansen

Beskrivelse

Flere og flere vælger at spise grønnere. At det er godt for miljø og klimaet er velanerkendt, men hvordan det påvirker vores sundhed er stadig underlagt stor forvirring, og myterne er mange.

Den bedste måde at komme af med forvirringen er ved at få en forståelse for, hvordan de store livsstilssygdomme opstår, og hvordan vores kost både kan forårsage, forebygge og endda i visse tilfælde behandle disse sygdomme.

I dette foredrag vil Tobias derfor se nærmere på, hvordan kosten, og særligt den plantebaseret kost, påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens. Tobias vil forsøge at komme omkring alle de store kostmyter, særligt med fokus på dem der omhandler plantebaseret kost.

Målet er at give alle nogle simple og praktiske måder, hvorpå man kan udnytte kostens store potentiale til at få det bedst mulige helbred.

Foredraget finder sted søndag 27. august kl. 15.00

Om foredragsholderen

Tobias Schmidt Hansen er læge, skribent og foredragsholder, med stor interesse for livsstilsmedicin. Han er sammen med klinisk diætist Maria Felding forfatter til ”Den plantebaseret kost”, hvori sundhedsfordelene ved en plantebaseret kost gennemgås.

Tobias har stor erfaring med at behandle sine patienter i forhold til kost og livsstil og brænder for at formidle den nyeste forskning på en let og forståelig måde.

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.